AM Zorgmanagement
AM Zorgmanagement schenkt aan Ronald McDonald Huis Abonneer op onze rss feed

AM ZORGMANAGEMENT LEVERT BIJDRAGE AAN GOEDE ZORG RONALD MCDONALD HUIS

Op woensdag 12 december jl. overhandigde Anneke Maagdenberg namens
AM Zorgmanagement symbolisch een cheque aan het Ronald McDonald Huis Barendrecht. In plaats van grote eindejaarsgeschenken voor haar goede relaties, gaf zij een kleine attentie en doneerde € 500,- aan het Barendrechtse Huis. Hiermee levert zij een mooie bijdrage aan de “goede zorg” voor gezinnen van kinderen met psychiatrische problematiek.

Ronald McDonald Huis Barendrecht is gevestigd in een oude boerderij in de wijk Carnisselande. Het Huis steunt gezinnen van (psychiatrisch) zieke kinderen. Zij kunnen in het Huis logeren om dichtbij het in behandeling zijnde kind te zijn of er tot rust komen tijdens een korte vakantie. Kinderen met autisme of aanverwante stoornissen kunnen er deelnemen aan logeerweekenden of middag-activiteiten. Tevens worden er, voor gezinnen uit de doelgroep, diverse lotgenotenactiviteiten georganiseerd.

AM Zorgmanagement uit Dordrecht levert met een netwerk aan adviseurs en ervaren interim-managers een bijdrage aan goede zorg. Sinds enkele jaren kiest de organisatie ervoor om, in plaats van grote eindejaarsgeschenken voor hun relaties, een donatie te schenken aan een regionaal goed doel. Dit jaar kozen zij voor het Ronald McDonald Huis. Tijdens een bezoek aan het Huis overhandigde Anneke Maagdenberg symbolisch een cheque aan bestuurslid Pieter Honing en manager Rachel Maréchal.

Het Barendrechtse Huis, dat vijf jaar geleden haar deuren opende, wordt grotendeels gerund door de circa 50 vrijwilligers. Zij zijn onmisbaar voor de organisatie, bieden de gezinnen een warm thuis en zorgen ervoor dat iedereen zichzelf kan zijn. Ronald McDonald Huizen krijgen geen overheidssteun en zijn volledig afhankelijk van giften en donaties. “Natuurlijk gaat de crisis ook het Ronald McDonald Huis niet voorbij, maar gelukkig dragen nog veel mensen het Huis een warm hart toe, vertelt manager Rachel Maréchal. “We zijn dan ook erg blij met deze mooie geste van AM Zorgmanagement”.

Voor meer informatie www.ronaldmcdonaldhuisbarendrecht.nl 

 


<< Terug naar nieuwsoverzicht
Deze website is ontwikkeld door Avant Internet BV